PINSERIT-LEHTI

Pinserit-lehti on rotujärjestömme jäsenlehti, jota julkaistaan yhdessä muiden pinserirotukerhojen kanssa. Pinserit-lehti  ilmestyy neljä kertaa vuodessa. Pinserit-lehti toimii www-sivujen ohella yhdistyksen virallisena tiedotuskanavana.

Pinserit-lehti on kaikkien  jäsenten yhteinen lehti. Lehdessä julkaistaan mielellään jäsenten kirjoituksi ja valokuvia- näin saamme monipuolista luettavaa.  Voit ehdottaa myös aiheita, joista olisi kiinnostava lukea lisää.

Pinsertit-lehti on myös facebookissa.

VALIO- JA LUOKKANOUSUTULOKSET

Lehdessä julkaistaan vahvistetut uudet valioitumiset, tittelit sekä koulutustunnukset ja agilityn luokkanousijat. Jäsenille ilmoitus on maksuton. Ilmoitus tehdään lehden vastaaville sähköpostitse ja sen tulee sisältää seuraavat tiedot:

Valioituneista tai voittaja tittelin saaneista koirista julkaistaan: kuva, koiran nimi ilman titteleitä, kasvattajan ja omistajan nimet sekä uudet, vahvistetut tittelit.

Muuten ansioituneista koirista julkaistaan: kuva, koiran nimi ilman titteleitä, kasvattajan, omistajan ja ohjaajan nimet, laji, uusi luokka, uudet tittelit tai koulutustunnus.

Ilmoitukseen liitettävän kuvan tulee olla riittävän hyvälaatuinen. Tyypillisesti painotyöhön sopiva kuva on tarkkuudeltaan 300 dpi. Esimerkiksi Facebookista tai nettisivuilta kopioidut kuvat eivät yleensä sovellu painotyöhön, koska niissä on liian vähän pikseleitä. Kuva tulee liittää sähköpostin liitteeksi.

MUISTOILMOITUKSET JA SYNTYMÄPÄIVÄT

Lehti julkaisee jäsenten omistamien koirien muistoilmoitukset maksutta 1/4 sivun koossa. Jäsenet saavat myös yhden maksuttoman 1/4 sivun ilmoituksen koiran täytettyä 10-vuotta. Koiran saavutettua 15-vuoden iän, ilmoitus on jäsenille maksuton vuosittain. Suuremman koon mainokset ja toistuvat ilmoitukset ovat jäsenille omakustanteisia.

ILMOITUSHINNAT JA ALENNUKSET

2. 3. ja 4. kansi 154 €
1/1 sivu sisäsivuilla 110 €
1/2 sivu 70 €
1/4 sivu 50 €
1/8 sivu 30 €

Jäsenalennus 50 % kaikista muista paitsi kansien ilmoituksista. Koko vuoden ilmoituksista 10 % lisäalennus.

HUOM! Ilmoitukset maksetaan etukäteen.

Lehden pankkiyhteys: Danske bank, FI90 8146 9710 3146 33

Takakannen ilmoitustila myydään ensisijaisesti koko vuodeksi kerrallaan.
Toimita maksukuitti aineiston mukana.

TOIMITUSTIEDOT JA LEHTIMATERIAALI

Pinserit-lehden vastaavina toimivat  Sanna Laitinen ja Susanna Mustola.

Lehtimateriaali lähetetään osoitteeseen pinseritry.lehti[at]gmail.com

OSOITTEENMUUTOKSET

Kun muutat, muista päivittää uusi osoiteesi! Osoitetiedot voi itse päivittää jäsensivujen kautta tai olemalla yhteydessä jäsensihteeriin.

Jäsensihteeri Kirsi Kilpeläinen: kirsukilpelainen[at]gmail.com

JULKAISUPOLITIIKKA

Mikäli kirjoittajan kanssa ei toisin sovita,antaessaan artikkelinsa julkaistavaksi Pinserit lehteen hän suostuu antamaan artikkelinsa lainattavaksi muihin julkaisuihin. Tämä edellyttää, että kirjoittajan nimi ja artikkelin lähteet mainitaan. Samalla kirjoittaja suostuu antamaan artikkelinsa julkaistavaksi samoin ehdoin kotisivuilla.
Mikäli kirjoittaja haluaa kieltää edellämainitun, tulee artikkelin lopussa lukea ”Julkaisu kirjoittajan luvalla”. Tässä tapauksessa uudelleen julkaisuus vaaditaan aina kirjoittajan henkilökohtainen lupa.

AINEISTOPÄIVÄT 2024

Lehti nro 1