Finnsieger (FINNSG)

Finnsieger-tittelistä kilpailevat 15 kuukautta täyttäneet koirat. Saadakseen Finnsieger-arvon on koiran saavutettava kolme kertaa luokkavoitto seuraavissa luokissa: nuorten luokka, avoin luokka, valioluokka, tai veteraaniluokka laatuarvostelulla ERI ja SA tai ennen vuotta 2012 laatuarvostelulla ERINOMAINEN tai KP. Nämä luokkavoitot on saatava Suomesta, kolmesta eri näyttelystä, joista yksi on joko rodun pääerikoisnäyttely, kansainvälinen näyttely tai NORD-näyttely. Kaikki luokkavoitot on saatava Pinserit ry:n hallituksen hyväksymiltä ja vahvistamilta tuomareilta, kukin eri tuomarilta.

FinSg-tuomariluettelo päivitetään ensisijaisesti jalostustoimikuntien esityksestä. Säännöt ja luettelo hyväksytyistä tuomareista julkaistaan yhdistyksen kotisivuilla. Jäsenille FinSg – kunniakirja on maksuton. Yhdistykseen kuulumattomille hinta on 5 €. FinSg-anomukset lähetetään ensisijaisesti sähköpostitse Finnsieger hakemuksista vastaavalle henkilölle, jonka yhteystiedot ovat alempana.

Anomuksessa pitää olla seuraavat tiedot: Koiran nimi, syntymäaika, rekisterinumero, omistaja, tieto onko yhdistyksen jäsen vai ei ja Suomessa pidettyjen näyttelyjen yksilöinti järjestyksessä:

1) Pääerikoisnäyttely, kansainvälinen näyttely tai NORD-näyttely, tuomarin nimi, luokkavoiton yksilöinti, pvm ja paikka
2) Näyttelyluokkavoitto luokasta nuori – veteraani, tuomarin nimi, luokkavoiton yksilöinti, pvm ja paikka
3) Näyttelyluokkavoitto luokasta nuori – veteraani, tuomarin nimi, luokkavoiton yksilöinti, pvm ja paikka
Luokkavoiton yksilöinti eli kilpailuarvostelu = JUK1, NUK1, AVK1, KÄK1, VAK1, VEK1.

Hakemukset lähetetään os: pinserit.hallitus[at]gmail.com