Jäsenedut 2024

Pinserit -lehti

Neljästi vuodessa jäsenistölle postitse lähetettävä pinserirotujen lehti (mukana myös kääpiöpinserit ja apinapinserit). Lehdessä mukana ajankohtaiset uutiset ja rotukohtaiset tiedotteet sekä kilpailutulokset. Jäsenenä saat ilmoittaa koirasi valio- ja luokkanousutuloksista kuvan kanssa maksutta. 10-vuotis ja sen jälkeiset syntymäpäiväonnittelut sekä In Memoriam -ilmoitukset ovat jäsenistölle myös maksuttomat.
Muista ilmoituksista jäsenet saavat 50% alennuksen. 

Tarkemmat ohjeet sekä aineiston palautuspäivät löydät Pinserit-lehti-sivulta.

Vuoden Koira -kilpailu

Jäsenenä saat osallistumisoikeuden jokavuotisessa Vuoden Koira -kilpailussa. Vuoden Koira-voittajat palkitaan yhdistyksen vuosikokouksessa. Lisätietoja, kilpailukategoriat sekä säännöt löydät täältä.

Kilpailut ja tapahtumat

Yhdistys pyrkii järjestämään vuoden aikana erilaisia tapahtumia, koulutuksia ja luentoja jäsenhinnoin ympäri Suomen. Osa tapahtumista järjestetään yhteistyössä muiden SnaPi-rotujen kanssa. Yhdistyksen kautta sinulla on jäsenenä mahdollisuus saada myös agilityn kilpailulisenssi. Yhdistys järjestää pinsereille vuosittain myös agilityn, tokon sekä rally-tokon rotumestaruuskilpailut.

Pentuopas

Yhdistyksen kattava pentuopas on suunniteltu uudelle pennunostajalle sekä on myös jäsenkasvattajille tilattavissa maksutta ennen pentujen muuttoa uusiin koteihin.
Pentuopastilauksissa voit olla yhteydessä rotutiedottajaan Sanna Laitinen
p. 050 563 3647 sanna.laitinen.sla[at]gmail.com

Jäsenkokoukset

Liittymällä jäseneksi pääset osallistumaan kahdesti vuodessa järjestettäviin jäsenkokouksiin, tapaamaan muita pinseriharrastajia sekä vaikuttamaan kanssamme rodun hyvinvointiin myös tulevaisuudessa.