Uutta kotia etsivät pinserit

Koiravälityksen säännöt


Pinserit ry:n kotia etsivät jäsenten ilmoittamat pinserit -lista on tarkoitettu yhdistyksen jäsenten omistamille pinsereille, jotka syystä tai toisesta tarvitsevat uuden kodin. Koiran tulee olla rekisteröitynä Suomen Kennelliittoon ja se on pentuna ollut yhdistyksen pentuvälityksessä. Mikäli haet koirallesi uutta kotia, ota yhteys pentuvälittäjäämme: Susanna Mustola p. 040 748 0714, email. susanna.mustola(at)gmail.com.

Ilmoitusta varten tarvitaan omistajan yhteystiedot (nimi, asuinpaikkakunta, puh.nro ja sähköpostiosoite), koiran nimi, rekisterinumero, syntymäaika, pieni esittely koirasta (esim. luonne, terveystilanne). Mahdolliset terveys-, näyttely- ja koetulokset ja mitä koiran kanssa on mahdollisesti harrastettu sekä syy, miksi koira etsii kotia. Kuva koirasta voi olla avuksi kodin löytymisessä.

Ilmoituksen sisällöstä sovitaan yhdessä pentuvälittäjän kanssa. Ilmoitus pidetään sivuilla 2 kuukautta julkaisemispäivästä. Ilmoittelua voi jatkaa erillisestä pyynnöstä 1 kuukauden kerrallaan. Jos koira löytää kodin muuta kautta, tulee siitä informoida pentuvälittäjää. Ilmoituksessa annettujen tietojen oikeellisuudesta vastaa ilmoituksen jättänyt koiran omistaja.
Tiedustelut osoitetaan koiran omistajalle, joko puhelimeen ja/tai sähköpostiosoitteeseen.

Uutta kotia vailla

Kennelnimi: Yippis Angels Celine
Rek.nro: FI28440/17
syntymäaika: 15.4.2017

Hilla on kiltti, energinen 1-vuotias pinseri tyttönen. Hilla on käynyt pentukurssin, mutta tarvitsee vielä opetusta ja ohjausta mm. hihnassa kulkemisessa, yksin olossa. Hilla on asunut lapsiperheessä ainoana koirana. Hilla on jo sisäsiisti. Hilla palautui kasvattajalle perheen muuttuneen elämäntilanteen vuoksi. Hilla annetaan sijoitukseen sijoitusmaksua vastaan.
Lisätietoja: Tarja Hakkarainen, kennel Yippis Angels. Vuorotyön vuoksi yhteydenotot mieluiten sähköpostitse hakkarainentarja1(at)gmail.comPentuetiedustelut ja rotuinfo

Susanna Mustola
p. 040 748 0714
susanna.mustola(at)gmail.com

Heti ry:n koiranhankintaopas
SKL:n pennunhankintaopas
SEY:n fiksun koiranostajan opas

top

Copyright © Pinserit ry | www.pinserit.fi