Uutta kotia etsivät pinserit

Koiravälityksen säännöt


Pinserit ry:n kotia etsivät jäsenten ilmoittamat pinserit -lista on tarkoitettu yhdistyksen jäsenten omistamille pinsereille, jotka syystä tai toisesta tarvitsevat uuden kodin. Koiran tulee olla rekisteröitynä Suomen Kennelliittoon ja se on pentuna ollut yhdistyksen pentuvälityksessä. Mikäli haet koirallesi uutta kotia, ota yhteys pentuvälittäjäämme: Sanna Laitinen p. 050 563 3647, email. sanna.laitinen(at)wartsila.com.

Ilmoitusta varten tarvitaan omistajan yhteystiedot (nimi, asuinpaikkakunta, puh.nro ja sähköpostiosoite), koiran nimi, rekisterinumero, syntymäaika, pieni esittely koirasta (esim. luonne, terveystilanne). Mahdolliset terveys-, näyttely- ja koetulokset ja mitä koiran kanssa on mahdollisesti harrastettu sekä syy, miksi koira etsii kotia. Kuva koirasta voi olla avuksi kodin löytymisessä.

Ilmoituksen sisällöstä sovitaan yhdessä pentuvälittäjän kanssa. Ilmoitus pidetään sivuilla 2 kuukautta julkaisemispäivästä. Ilmoittelua voi jatkaa erillisestä pyynnöstä 1 kuukauden kerrallaan. Jos koira löytää kodin muuta kautta, tulee siitä informoida pentuvälittäjää. Ilmoituksessa annettujen tietojen oikeellisuudesta vastaa ilmoituksen jättänyt koiran omistaja.
Tiedustelut osoitetaan koiran omistajalle, joko puhelimeen ja/tai sähköpostiosoitteeseen.

Uutta kotia vailla


 
-

Pentuetiedustelut ja rotuinfo

Sanna Laitinen
p. 050 563 3647
sanna.laitinen.sla(at)gmail.com

Heti ry:n koiranhankintaopas
SKL:n pennunhankintaopas
SEY:n fiksun koiranostajan opas

top

Copyright © Pinserit ry | www.pinserit.fi